Algemene voorwaarden VIP:

Snel en makkelijk jouw eigen heldere en persoonlijke algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden zijn verplicht voor iedere professionele ondernemer. Maar vind je algemene voorwaarden een eng, saai, taai formulier? Weet je niet wat je in dit document moet opnemen om het juridisch kloppend te krijgen? Ik ontzorg jou volledig en stel voor jou jouw algemene voorwaarden op.

Goede algemene voorwaarden zijn een persoonlijke vertaling van jouw aanpak en van wat jij belangrijk vindt in een samenwerking. Uiteraard moeten deze voorwaarden juridisch kloppend zijn. In deze VIP-variant schrijf ik voor jou heldere, persoonlijke algemene voorwaarden. Jij levert de input en ik schrijf het document. Zo kost het jou weinig tijd, ben je snel klaar en ben je verzekerd dat jouw document juridisch klopt.

Resultaat is een persoonlijk waarde(n)document dat jij kunt inzetten als heldere basis voor zakelijke groei.

Inmiddels heb ik al diverse ondernemers succesvol begeleid. Wil je ook met mij aan de slag? Neem dan contact met mij op.

Investering: Eur 797 (excl. BTW)

Abonnement:
Een jaar lang ondersteuning bij algemene voorwaarden die zakelijk ook meegroeien

Jouw bedrijf is voortdurend in beweging. Je hebt plannen en bedenkt nieuwe producten. Belangrijk is dan dat jouw formele documenten hierbij meegroeien. Speciaal hiervoor heb ik het jaarabonnement. Samen maken we een afspraak om jouw activiteiten en je plannen en de aansluiting met de algemene voorwaarden te bespreken. Een jaar lang ondersteun ik jou bij het up-to-date houden van jouw algemene voorwaarden.

Door mijn aanpak bij de algemene voorwaarden ontstaat een sterk zakelijk bewustzijn. Dit helpt je om je diensten helder te verkopen aan je klanten. Om dit bewustzijn verder te ontwikkelen, plannen we gedurende het jaar 4 coaching gesprekken. Zo weet je zeker dat je documenten blijven meegroeien met je bedrijf.

BONUS: Heb je tussendoor (korte) vragen, of wil je extra sparren: Aarzel niet en bel/mail gerust (onbeperkt!).

Inhoud abonnement:

  • Persoonlijke afspraak: bespreking van jouw bedrijfsactiviteiten en aansluiting met de algemene voorwaarden.
  • 4 Coaching gesprekken: bespreking via Skype of via de telefoon van 45 minuten.
  • Jaarlijkse actualisatie van de formele documenten aan wet- en regelgeving en rechterlijke uitspraken: zo blijven de documenten up-to-date en optimaal werken.
  • BONUS: onbeperkt korte vragen stellen.

Resultaat:

Je hebt de zekerheid dat je zakelijke en professionele bewustzijn sterk verankerd blijft in jouw bedrijf. Je maakt sneller stappen en kan zakelijk blijven groeien. Ook weet je zeker dat je zakelijke documenten met jouw bedrijf mee groeien.

Investering: EUR 597 (excl. BTW)

Speciaal aanbod:

Algemene voorwaarden opstellen inclusief abonnement: EUR 1097 (excl. BTW)

Wat zeggen klanten over deze module:

Ik had al eerder kennis gemaakt met Nicole’s werk en haar heldere en praktische insteek sprak mij direct aan. Toen ik mijn diensten wilde uitbreiden, wilde ik dit wel professioneel aanpakken. Ik wil helder zijn naar mijn klanten, geen misverstanden. Ik heb Nicole gevraagd mij hiermee te helpen. Nicole ziet meteen wat voor mij hierbij belangrijk is. Ze is in haar aanpak heel persoonlijk en pro-actief. Zij wijst mij op punten waar ik zelf niet aan zou denken. Zo heb ik een goed en sterk gevoel richting mijn klanten en weet ik waar ik voor sta. Dit waarderen mijn klanten ook, want zij weten precies wat ze van mij kunnen verwachten. Op die manier kan ik zeker, langdurig en helder met mijn klanten samenwerken.

Kim Minten

Kim Minten