Commerciële mindset training:

Vriendelijk NEE zeggen tegen je klanten en toch zakelijk groeien

NEE zeggen tegen klanten, is lastig. Ook ik vind dat. Maar heb jij het gevoel dat klanten en zakenpartners teveel van je vragen en verwachten? Wil je leren de regie te houden in de contacten met klanten en zakenpartners? Wil jij het vertrouwen en de relatie met hen hierbij waarborgen?

Volg dan bij mij de commerciële mindset training. Na mijn mindset training durf jij jouw zakelijke grenzen aan te geven, zonder dat de relatie op het spel komt te staan. Bijkomende winstpunten zijn dat jij je waarde voor je klant zult verhogen, je prijzen dus kunt verhogen en zo met minder moeite zakelijk kunt groeien.

De training duurt 3 maanden.
Dit is een intensieve individuele training zodat jij optimaal rendement haalt. Het bestaat uit:

  • Een VIP-dag – waarin we de basis leggen voor jouw zakelijke bewustzijn richting klanten en zakenpartners.
  • Een Skype gesprek van 1 uur waarin we de VIP-dag verder uitwerken
  • Een halve VIP-dag met als thema: kalm lastige gesprekken voeren
  • 2 Skype gesprekken van 1 uur waarin we verder ingaan op de thema’s van de VIP-dag en de halve VIP-dag zodat het geleerde goed beklijft en je dit ook daadwerkelijk gebruikt in de praktijk.
  • BONUS: je kunt tussendoor altijd gratis contact met me opnemen met je vragen. Zo kom je niet vast te zitten, je kunt doorgaan.

Investering: Eur 2.297 (excl. BTW)

Wat zeggen anderen van deze module:

Ik voelde me snel verantwoordelijk in mijn bedrijf. Daardoor was ik niet effectief, want ik deed veel meer dan nodig.
Nicole heeft mij geleerd hoe ik helder naar mijn klanten en zakenpartners kan zijn zonder hard en onpersoonlijk te worden. Ze bekijkt zakelijke interacties op een heldere en menselijke manier. Nicole heeft hiermee haar belofte aan mij waargemaakt. Ook heeft zij mij een stevige basis gegeven om mijn bedrijf op voort te bouwen.

Anne Marie van Dam

Bodemdienst