Groepsprogramma:

Succesvol samenwerken

Werk jij samen met een zakenpartner of ben jij van plan om te gaan samenwerken? Willen jullie (vanaf het begin) werken met een solide basis met heldere afspraken?

Veel ondernemers willen voor korte of langere duur samenwerken. Helaas gaan veel samenwerkingen mis. Bijna 80% van de samenwerkingen eindigen voortijdig. In de helft van deze gevallen komen partijen zelfs voor de rechter omdat ze er zelf niet uitkomen. Dit komt omdat deze zakenpartners veelal geen of onvoldoende aandacht aan de basis van de samenwerking hebben besteed. Willen jullie bij die andere, succesvolle, 20% horen?

Dat kan! Ik heb een online groepsprogramma ontwikkeld voor samenwerkende partners waarbij jullie samen aan een solide basis bouwen. Door stil te staan bij deze zakelijke basis, krijgen jullie de zekerheid dat jullie afspraken hebben gemaakt die voorzien in het merendeel van de mogelijke situaties die kunnen optreden bij een samenwerking. Dit geeft je een zekerheid dat jullie samenwerking wel tegen een stootje kan.

In de training maken jullie schriftelijke afspraken met elkaar over het werk, de financiën en andere aspecten van samenwerken. Alle veelvoorkomende onderdelen die van belang zijn in een samenwerking komen aan bod. Jullie hebben de zekerheid dat alle aspecten die van belang zijn voor je samenwerking aan bod komen. Ook verstevigen jullie het wederzijdse vertrouwen. Doordat jullie heldere afspraken maken, maken jullie ook snellere stappen in je samenwerking. Zo verdienen jullie je investering snel terug!

Gedurende 7 weken geef ik wekelijks een online training waarin we een onderdeel behandelen. In de training geef ik je heel praktische tips en handvatten zodat jullie dit onderdeel in die week zelf kunt uitwerken. Zo werken jullie stap voor stap jullie samenwerkingsovereenkomst uit en aan het einde van deze 7 weken hebben jullie samen het document geschreven.

De training wordt door mij op een vast moment per week live gegeven. Doordat het een online training is, kan je vanuit huis inloggen om de training live te volgen. Dit bespaart tijd omdat je niet hoeft te reizen en omdat je na de training je direct verder kunt met je werk. Ben je een keer verhinderd? Geen probleem. Er worden opnames gemaakt zodat je de training op een later moment alsnog kunt volgen. Ook fijn als je onverhoopt vastloopt bij het schrijven en je een onderwerp nogmaals wilt beluisteren.

Resultaat van deze unieke training:

Jullie hebben samen je samenwerkingsovereenkomst geschreven: in jullie eigen woorden en in jullie eigen stijl, maar en met de zekerheid van een juridische controle achteraf door mij. Wat de opleiding concreet omvat:

7-weekse online training die ik live geef op dinsdagochtend van 9:00 uur tot 10:30 uur. De eerste training is op 12 september 2017. Iedere week behandel ik een module met een specifiek onderwerp. In de module leer je wat juridisch en praktisch belangrijk is in dat onderwerp. Zo kunnen jullie na de les direct gemakkelijk samen aan de slag.

Inhoud:

Week 1: Algemeen

Week 2: Taakverdeling van de werkzaamheden

Week 3: Financiële aspecten

Week 4: Overleg en evaluatie

Week 5: Beëindiging

Week 6: Overige bepalingen

Week 7: Rechtsvorm

 

Daarnaast bied ik je gratis zeer 2 waardevolle bonussen:

BONUS 1: JURIDISCHE CONTROLE (twv EUR 347)

   Binnen 3 weken na afloop van de training kunnen jullie de samenwerkingsovereenkomst juridisch door mij juridisch laten controleren. Ik ga voor jullie na of het document juridisch correct is en indien nodig geef ik tekstvoorstellen. Dit doe ik omdat ik van veel ondernemers hoor dat ze de zekerheid willen hebben dat hun overeenkomst hout snijdt.

 

BONUS 2: VOF-SJABLOON (twv EUR 497)

    De meeste ondernemers die samenwerken kiezen als rechtsvorm eerst voor een Vennootschap onder Firma (VOF). Deze rechtsvorm is nodig voor de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Het sjabloon voor de VOF van mij gratis als bonus bij deze training. Dit sjabloon is afgestemd op de samenwerkingsovereenkomst en behandelen we in de training.

 

 

Alle voordelen van deze groepstraining helder op een rij:

    • Aan het einde van de training hebben jullie een juridisch kloppende samenwerkingsovereenkomst./li>
    • De training is eenvoudig iedere week vanuit huis te volgen en kost zo geen reistijd.
    • Alle trainingsinformatie is altijd na te luisteren, omdat alle trainingen worden opgenomen.
    • Informatie wordt in overzichtelijke onderwerpen aangeboden, zodat jullie samen stap-voor-stap zelf de samenwerkingsovereenkomst kunnen schrijven.
    • Jullie hebben een stok achter de deur om de overeenkomst te schrijven. Door samen de training te volgen, versterken jullie het wederzijdse vertrouwen. Jullie samenwerking kan daarna wel tegen een stootje!
    • Jullie hebben de zekerheid dat het document juridisch klopt omdat ik het concept juridisch controleer.
    • Je krijgen een VOF-sjabloon. Deze sjabloon wordt ook behandeld in de training. Hiermee kan je je samenwerking inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Het sjabloon is afgestemd op de samenwerkingsovereenkomst.

INVESTERING: 597 EXCL. BTW per persoon.
Op dit programma zijn mijn algemene voorwaarden PROGRAMMA’S van toepassing.

Ben jij geïnteresseerd in deze online training? Schrijf je dan nu HIER in.

Werkwijze:

    • Melden jullie je samen aan door het inschrijfformulier in te vullen
    • Jullie ontvangen ieder afzonderlijk per email een factuur
    • Na ontvangst van beide betaling krijgen jullie instructies over de wijze waarop de online training gevolgd kan worden

Trainingsdata:

    • Startdatum is dinsdag 12 september as.
    • Iedere dinsdagochtend van 9.00 uur tot 10.30 uur
    • De training eindigt op dinsdag 7 november.
    • Na afloop kunnen jullie tot en met 1 december de samenwerkingsovereenkomst ter controle aan mij voorleggen.

Uiterlijke inschrijfdatum:

Willen jullie aan deze training deelnemen? Schrijven jullie je dan nu HIER in. De inschrijving sluit op 21 juli as.

Beperkt aantal plekken:

Ik vind het belangrijk dat iedereen vragen kan stellen. Omdat hiervoor tijdens de trainingen voldoende ruimte moet zijn zodat iedereen aan bod komt, bied ik ruimte voor slechts 5 samenwerkingen (dus veelal 10 deelnemers).