Wat: 1-op-1

Je wilt zakelijk groeien! Daarvoor heb je een succesvolle, liefst langdurige samenwerking met je klanten en zakenpartners nodig. Het is essentieel dat de afspraken over die samenwerking vanaf het begin af aan meteen helder zijn.

Heldere modules:
1. Algemene voorwaarden – VIP:
Maak van verplicht formulier een persoonlijk waarde(n) document
Algemene voorwaarden zijn verplicht voor iedere professionele ondernemer. Maar vind je algemene voorwaarden een eng, saai, taai formulier? Het kan ook anders. Samen maken wij een persoonlijk waarde(n)document. Het wordt een document die jou en je klant dichter bij elkaar brengen en het onderlinge vertrouwen bestendigen. Is je bedrijf voortdurend in beweging? Ik bied ook een abonnement aan!

Lees mijn volledige aanpak met aanbod>>

2. Alles in 1 compleet VIP traject:
Van persoonlijke coaching tot juridische documentatie
Wil jij op een gestructureerde manier blijvend zakelijk groeien? Wil jij dat tegelijkertijd jouw klanten door jouw begeleiding ook groeien? Wil je daarbij een set standaard documenten (contracten, een aanbod en algemene voorwaarden e.d.) gebruiken die het vertrouwen met je klanten bestendigen? Dan is dit programma iets voor jou!

Lees mijn volledige aanpak met aanbod>>

3. Samenwerkingsprogramma VIP:
Succesvol samenwerken met je zakenpartner
Ga je samenwerken met een andere ondernemer? Willen jij en je partner vanaf het begin dit helder en solide doen en samen snel stappen maken? Dan heb ik een goed programma speciaal voor jou en je partner!

Lees mijn volledige aanpak met aanbod>>