Samenwerkingsprogramma VIP:

Succesvol samenwerken met je zakenpartner

Ga je samenwerken met een andere ondernemer? Willen jij en je partner vanaf het begin helder en solide samenwerken en samen snel stappen maken? Dan heb ik een goed programma speciaal voor jou en je partner!

In deze module achterhalen we wat nu jou en je partner zo uniek en sterk maakt en hoe jullie optimaal kunnen samenwerken. Vervolgens stel ik voor jullie een solide overeenkomst op waar jullie beiden achter staan. Ten slotte begeleid ik jullie ook nog in de eerste periode van jullie samenwerking. Door mijn aanpak is het contract geen belemmering, maar juist een versteviging van jullie samenwerking dat bijdraagt aan een sneller gezamenlijk succes.

Dit VIP-programma volg je met je samenwerkingspartner(s) en duurt 6 maanden.

Inhoud:

  • VIP-dag: hierin leg je de basis van jullie samenwerking. Wat maakt jullie samenwerking uniek en sterk?!
  • Ik verzorg jullie samenwerkingsovereenkomst. Daar hebben jullie geen omkijken meer naar.
  • We plannen 3 gezamenlijke Skype gesprekken om de samenwerking te evalueren. Dit maakt jullie samenwerking nog sterker en effectiever.

BONUS: Indien nodig pas ik jullie samenwerkingsovereenkomst tijdens het traject eenmalig gratis aan. Het kan namelijk zijn dat tijdens de 6 maanden jullie samenwerking in de praktijk toch afwijkt van de bedachte theorie. Zo behouden jullie flexibiliteit in jullie samenwerking.

Resultaat: een sterke samenwerking met bijpassende overeenkomst.

Investering: Eur 1.297 (excl. BTW) per persoon.

Wat zeggen klanten over dit programma:

Samen met een partner wilde ik gaan samenwerken. In het programma Succesvolle Samenwerking van Nicole kwamen we erachter dat samenwerken veel meer is dan sec een (standaard) overeenkomst maken. Nicole heeft ons laten inzien wat belangrijk is in samenwerken. Nicole heeft ons hierin heel goed begeleid en door haar konden we heel open in gesprek gaan. Toen door omstandigheden de samenwerking niet doorging, konden we dankzij dit programma de samenwerking snel, maar nog veel belangrijker op een prettige manier, zonder vervelende conflicten, afwikkelen. Dus ik ben blij dat wij dit programma hebben gevolgd!

Hannah van der Leij

Build2live