Testimonials

Voordat ik begon als ondernemer wist ik al dat ik mijn zaken goed en professioneel geregeld wilde hebben. Mijn klanten zijn mijn visitekaartjes en dan vind ik het belangrijk dat alles goed in elkaar steekt. Vanaf het begin van mijn bedrijf werk ik met Nicole. Toen ik vorig jaar mijn bedrijfsvoering flink wilde uitbreiden en landelijk uitrollen, wilde ik ook dat alles goed geregeld zou zijn. Dus hiervoor heb ik Nicole weer ingeschakeld.
Nicole voelt haarfijn aan wat er voor mij zakelijk speelt en weet dit te vertalen naar oplossingen die voor mij werken. Nu kan ik zonder discussies mijn klanten en zakenpartners aangeven op welke manier ik werk. Dit geeft mij een prettig en zeker gevoel over mijn bedrijf. Maar het is ook prettig voor mijn klanten en zakenpartners, want die weten precies waar zij aan toe zijn. Zo kunnen we op een heldere manier prettig langdurig samenwerken.

Sabine Blom van Assendelft

Saar aan Huis

Ik had al eerder kennis gemaakt met Nicole’s werk en haar heldere en praktische insteek sprak mij direct aan. Toen ik mijn diensten wilde uitbreiden, wilde ik dit wel professioneel aanpakken. Ik wil helder zijn naar mijn klanten, geen misverstanden. Ik heb Nicole gevraagd mij hiermee te helpen. Nicole ziet meteen wat voor mij hierbij belangrijk is. Ze is in haar aanpak heel persoonlijk en pro-actief. Zij wijst mij op punten waar ik zelf niet aan zou denken. Zo heb ik een goed en sterk gevoel richting mijn klanten en weet ik waar ik voor sta. Dit waarderen mijn klanten ook, want zij weten precies wat ze van mij kunnen verwachten. Op die manier kan ik zeker, langdurig en helder met mijn klanten samenwerken.

Kim Minten

Virtueel Assistent

Samen met Nicole heb ik een solide basis voor mijn bedrijf gebouwd. Door gebrek aan kennis over de juridische basis voor mijn bedrijf, zocht ik hulp bij Nicole voor alle aspecten hiervan. Heerlijk om te werken aan een goede opzet, structuur en professionele basis waardoor ik me met mijn bedrijf kan richten op verdere groei. Nicole denkt helemaal mee met mijn wensen en adviseert bij het bepalen van de goede richting.

Ik wil graag mijn klanten dienen op een manier die bij mij past, maar hou wel van een gedegen en professionele uitstraling. Nicole heeft mij daar feilloos in begeleid.

Petra Fehring

Academie voor Virtueel Assistenten / Manage je bedrijfsgroei

Nicole heeft mij op een prettige manier geholpen met het opstellen van begrijpelijke en prettig leesbare verkoopvoorwaarden voor mijn bedrijven Empower to Change en EnergieAnders. Waar een andere jurist zou stoppen bij het opgeleverde document, voegt Nicole, naast haar persoonlijke aanpak met de juridische documenten, ook extra waarde toe met haar zakelijke coaching. Ze helpt mij op een gestructureerde manier terug en vooruit te kijken. Onze regelmatige gesprekken zijn rustpunten die mij helpen mijn voortgang en koers te evalueren en op een bewustere manier de volgende stappen plannen die de groei van mijn bedrijf ondersteunen.

Harm Kiewit

Empower to Change/ EnergieAnders

Ik schakelde Nicole in omdat ik worstelde met een zakelijk conflict. Nicole heeft me niet alleen geholpen met mijn conflict, ik heb daarna haar ook ingeschakeld als zakelijke coach. Nicole is flexibel, neemt de tijd voor me en verdiept zich echt in mij. Nicole daagt me uit en durft de vinger op de zere plek te leggen. Haar adviezen zijn niet alleen juridisch van aard. Doordat ze zelf ook ondernemer is, kan ze goed met me meedenken. Ik vind haar advies heel waardevol en het helpt me om sneller zakelijk te groeien. Mijn investering in Nicole is zeker de moeite waard!

Liesbeth de Korte

Va Bene Support

Ik vind de aanpak van Nicole heel waardevol. Nicole laat je zien dat de algemene leveringsvoorwaarden niet zomaar een stukje papier is dat je nu eenmaal moet hebben, maar een serieus document waarin je aanbod en professionaliteit weerspiegelt wordt, binnen jouw grenzen en die van de wetgeving. Ik vind het erg prettig dat Nicole echt de tijd neemt om, in mijn geval via Skype, alles stap voor stap door te nemen, zodat ik heel bewust achter elk onderdeel sta en er ook zeker het nut van inzie. Het zijn dus echt mijn leveringsvoorwaarden geworden. Het leverde me bovendien op, dat ik mijn aanbod nog duidelijker heb omschreven. Fijn ook dat ik elk kwartaal met haar kan sparren over wijzigingen en veranderingen, zodat mijn voorwaarden actueel blijven en ik –waar nodig- mijn aanbod kan aanscherpen.

Esther Hoenderdos-Elsinger

Van Plannen naar Doen

Ik vond het heel fijn om snel met een expert te kunnen overleggen over de ontstane situatie en dat je me kon helpen met het maken van een passend document. Passend bij de situatie en passend bij mij, zoals ik zaken wil doen en met klanten en collega’s wil omgaan. Hoewel de wederpartij het misschien overdreven vond, gaf het mij een gevoel van professionaliteit. Een bevestiging dat mijn producten waarde hebben. Met deze geheimhoudingsverklaring werd dat onderstreept en kon ik eventuele problemen voorkomen. Hoewel het in dit geval niet nodig bleek te zijn, gaf me dat wel een zeker en veilig gevoel.

Marga Gooren

Aqua & Lime Health coaching

Nicole heeft voor de webshop van Leuk Idee een kort en bondig juridisch advies geschreven. Doel: meteen vanaf het begin rekening houden met juridische voorwaarden. Net als menigeen voor mij een vrij onbekend en onbemind terrein…. Dus ik ben erg blij dat Nicole het voor mij begrijpelijk heeft gemaakt door haar kennis en kunde, maar zeker ook door haar persoonlijke toelichting, bevlogenheid en enthousiasme. Ik weet nu zeker dat Leuk Idee ook juridisch goed in elkaar zit.

Anne Romeijn

eigenares Leuk Idee

Ik wil mijn aanbod kennisoverdracht van Gebouwinzicht op een professionele manier in de markt zetten. Hierbij horen voor mij Algemene Voorwaarden, want ik wil duidelijke afspraken met mijn klanten, zowel voor hen als voor mij. Deze Algemene Voorwaarden wil ik zelf schrijven omdat ik het belangrijk vind dat er niets overbodigs in staat en er geen onnodig wollige taal in staat. Ik heb Nicole ingeschakeld omdat ik zeker wilde zijn dat de Algemene Voorwaarden wel juridisch kloppen en dat alles erin staat. Nicole kent de markt van professionals die met trainingen en online programma’s werken goed en wist dus precies wat voor mij belangrijk is. Ik merk dat er bij het opstellen van de Algemene Voorwaarden veel meer bij kwam kijken dan ik eerst dacht. Maar nu wij klaar zijn, heb ik Algemene Voorwaarden die kloppen, die bij me passen en waarvan ik de inhoud goed ken. Zo kan ik met een goed gevoel met Gebouwinzicht aan de slag.

Sannie Verweij

Gebouw In Zicht

Ik had in een eerder traject meegemaakt hoe Nicole haar werk doet. Ik werd enthousiast over haar dienstverlening: persoonlijk, toegankelijk en deskundig. Door deze ervaring besloot ik mijn algemene voorwaarden door Nicole op te laten stellen. Met Nicole ben ik van mening dat het gebruik van algemene voorwaarden bijdraagt aan verdere professionalisering van je bedrijf, in mijn geval Orde op Zaken. Ik vind het bijzonder dat Nicole het document zo heeft geschreven dat het afgestemd is op mijn bedrijf en ook op mij als persoon. De algemene voorwaarden zijn nu een afspiegeling van de relatie met mijn klanten, niet eenzijdig en onbegrijpelijk maar juist helder en concreet.

Liesbeth Tigchelaar

Orde op Zaken

Door Nicole te vragen om juridisch advies, ben ik beter gaan nadenken hoe ik met mijn klanten wil omgaan.
Ik organiseer regelmatig workshops en bijeenkomsten. Echter, als mensen ziek werden of een afspraak wilden verzetten, was het eigenlijk niet helemaal duidelijk wat we daarover hadden afgesproken. Konden ze gratis een volgende keer meedoen, konden ze een vervanger sturen of was het mogelijk om (kosteloos?)een nieuwe afspraak te maken? Op het moment dat zoiets gebeurde, moest ik ad hoc met een oplossing komen. En dat vond ik niet prettig.
Door met Nicole in gesprek te gaan, besefte ik me dat ik altijd zeer nauw betrokken ben bij mijn klanten. Ik wil dan ook graag op een open manier met hen communiceren en tegelijkertijd ook duidelijk zijn over wat ze van mij kunnen verwachten. Zonder teveel ingewikkelde poespas.
Toen we mijn Algemene Voorwaarden aan het maken waren, merkte ik dat ik alles ook graag helder wilde verwoorden. Niet in de gewone juridische taal dus, maar in een beperkt aantal begrijpelijk geformuleerde afspraken. Ik voel me nu heel prettig wanneer ik mijn klanten vertel over de regels die ik hanteer in mijn bedrijf. Dat komt omdat ik er volledig achter sta en omdat ze voor iedereen te begrijpen zijn.
Nicole heeft tijdens dit proces steeds met me meegedacht en stond overal voor open onder het motto: ‘als het maar bij jou en je bedrijf past’. Deze aanpak spreekt me erg aan. Bovendien ben ik zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat.

Christine Algera

Crachtig Verhaal

Explanation Design wilde drie dingen beter geregeld hebben. 1: als de kortste uitleg de beste is, hoe zorg je dat de klant betaalt voor denkwerk, en niet voor afgeleverde spullen? 2: een offerte maak je op basis van informatie van de klant. Wat gebeurt er met de overeenkomst als we nieuwe info krijgen? 3: om een klus binnen te halen doe je beloftes. Hoe voorkom je dat die later leiden tot werk dat de klant als ‘inbegrepen’ ziet?
Helder Juridisch Advies schreef duidelijke leveringsvoorwaarden, en belangrijker, een handleiding voor cruciale passages in onze offertes. Zo zijn wij vooraf zakelijker, om tijdens het ontwerpproces klantvriendelijkerte kunnen zijn. Prettig voor de klant.
Nicole houdt de realiteit in het oog: geen afschrikwekkende juridische brouwsels, maar gebruiksvriendelijke, direct inzetbare spullen. Een juridisch gesprek is niet onze sport, maar Nicole weet de technische uitwijdingen meestal binnen de perken te houden.
Belangrijkste kwaliteiten: Geweldige resultaten, Waar voor uw geld, Hoge integriteit.

Klaas van der Veen

Explanation Design

Als zelfstandig ondernemer heb ik Nicole gevraagd om mijn te helpen bij het formuleren en opstellen van mijn algemene voorwaarden voor mijn eigen bedrijf. Ik had ze in eerste instantie van het internet gehaald. Volgens collega ondernemers prima te doen, maar al snel zag ik in dat de algemene voorwaarden van het internet veel te algemeen zijn en in een taal geformuleerd die voor de meeste mensen niet te begrijpen is. Uit het jaar nul. Ik zocht helder geformuleerde zinnen die makkelijk en toegankelijk te lezen zijn. Nicole heeft dat voor mijn bedrijf HappyManagement gerealiseerd. Met haar jarenlange ervaring kan zij zeer goed de vertaalslag maken van de praktijk en hoe algemene voorwaarden daarop kunnen aansluiten. Zij weet met luisteren en de juiste vragen stellen een persoonlijke relatie aan te gaan en mij als een unieke klant te bedienen. Nicole is een prettig persoon om mee samen te werken. Zij weet wetten en regels begrijpelijk uit te leggen.

Nicoline Langendijk

HappyManagement

Nicole analyseert feitelijk en vertaalt dat in een helder advies. Maar dat niet alleen. Ze heeft oprechte belangstelling voor de persoon die ze tegenover zich heeft.

Stephan de Vilder

Van Nieuwe Waarde

Nicole heb ik ervaren als iemand die afspraken na komt en scherp mee denkt op de inhoud. Duidelijk weet waar haar grenzen liggen. Helder juridisch advies dus. Een aanbeveling waard.

Henk van Cann

oprichter 2Value

De samenwerking met Helder Juridisch Advies verliep vanaf het eerste ogenblik vlekkeloos. Uit ervaring weet ik dat juridisch advies bij veel organisaties een sluitpost is. Ondernemers willen ondernemen en zijn het liefst niet bezig met contracten en algemene voorwaarden. Dit is echter wel noodzaak. Heler Juridisch Advies heeft een flinke bijdrage geleverd in het succesvol maken van mijn onderneming. Nicole werkt snel en zorgvuldig, heeft kennis van zaken en weet wat er in het bedrijfsleven speelt.

Gerard Vos

eigenaar Imago Bouwers