Alles in 1 compleet VIP traject:

Maak Je Bedrijf Zakelijk Helder en Sterk

Wil jij op een gestructureerde manier blijvend zakelijk groeien? Wil jij dat tegelijkertijd jouw klanten door jouw begeleiding ook groeien? Dan is dit programma iets voor jou!

Door de langdurige intensieve begeleiding zorgen we voor jouw structurele inhoudelijke en zakelijke groei.

Daarbij stel ik ook alle benodigde zakelijke formulieren voor je op zoals je aanbod en je algemene voorwaarden. Ook zorg ik ervoor dat die documenten zich met jouw groei mee-ontwikkelen. Dit VIP programma biedt jou dé commerciële zakelijke katalysator om je waarde voor je klanten en je prijzen te verhogen en dus om sneller te groeien.

Dit individuele programma duurt 1 jaar en bestaat uit:

  • Een VIP-dag. Hierin leggen we de basis voor jouw zakelijke bewustzijn richting klanten. Je leert je diensten helder te verkopen aan je klanten.
  • Vervolgens verzorg ik ALLE zakelijke documenten voor je bedrijf (aanbod, algemene voorwaarden etc.). Daar hoef je niet meer naar om te kijken.
  • We plannen 4 coaching gesprekken om het zakelijke bewustzijn te versterken. Je gaat sneller stappen maken.
  • Aan het eind van het jaar maken we een afspraak om te kijken waar je staat en wat je plannen zijn. Je documenten worden indien nodig daarop aangepast. Jouw bedrijf groeit sneller en de zakelijke documenten groeien met jou mee.
  • BONUS: je kunt tussendoor altijd gratis contact met me opnemen met je vragen (onbeperkt!).

Doel van dit programma: een zakelijk bewustzijn met bijbehorende documentatie om je diensten helder te verkopen.
Investering: EUR 2.497 (excl. BTW)

Wat zeggen klanten over deze module:

Heerlijk om met Nicole te werken aan een goede opzet, structuur en professionele basis waardoor ik me met mijn bedrijf kan richten op verdere groei.

Samen met Nicole heb ik een solide basis voor mijn bedrijf gebouwd. Door gebrek aan kennis over de juridische basis voor mijn bedrijf, zocht ik hulp bij Nicole voor alle aspecten hiervan. Heerlijk om te werken aan een goede opzet, structuur en professionele basis waardoor ik me met mijn bedrijf kan richten op verdere groei. Nicole denkt helemaal mee met mijn wensen en adviseert bij het bepalen van de goede richting.

Ik wil graag mijn klanten dienen op een manier die bij mij past, maar hou wel van een gedegen en professionele uitstraling. Nicole heeft mij daar feilloos in begeleid.

Petra Fehring

Academie voor Virtueel Assistenten / Manage je bedrijfsgroei