Wat: Groepen

Wil jij zelf jouw juridische documenten schrijven? Wil je wel de zekerheid dat deze documenten juridisch kloppen? Dat kan!

Als jij zelf jouw eigen juridische documenten schrijft, weet jij precies wat jij met je klanten en compagnons afspreekt. De documenten geven precies weer wat jij belangrijk vindt in de samenwerking met je klant en compagnon. Ook kan je je eigen opmaak kiezen en je eigen woorden gebruiken. Dat maakt het document dus heel persoonlijk.

Ik bied unieke online groepsprogramma’s waarin jijzelf als deelnemer jouw eigen documenten schrijft. Uiteraard onder mijn persoonlijke begeleiding én met juridische controle door mij aan het einde.

Groepsprogramma: Succesvol samenwerken.:
Heb jij plannen om samen te werken en willen jullie een sterke samenwerking met heldere afspraken? Een samenwerking met een sterke vertrouwensbasis en die wel tegen een stootje kan?
Volg dan samen met je samenwerkingspartner deze online groepstraining. De training duurt 7 weken en behandelt alle onderwerpen van samenwerking, zoals financiën, taakverdeling en nog veel meer. Aan het einde van deze training controleer ik de door jullie geschreven tekst op juridische correctheid en kunnen jullie direct je samenwerking inschrijven bij de Kamer van Koophandel en aan de slag!
Lees mijn volledige aanpak met aanbod>>