Wat heb je nodig om te groeien?

Jij wilt groeien met je bedrijf. Groeien door steeds betere producten of diensten te maken. Inhoudelijke en zakelijke groei gaan daarbij gelijk op. Als jij deze solide groei nastreeft, dan werk ik graag met jou samen!

Wat levert werken met mij jou op?

• Groei door te investeren in vertrouwen
Als jij op basis van vertrouwen met je klanten en zakenpartners wilt samenwerken, ben je bij mij aan het goede adres. Wil jij daarbij overeenkomsten en algemene voorwaarden die een weergave van dat vertrouwen zijn? Ik werk met heldere teksten en een eerlijke verdeling van verplichtingen en verantwoordelijkheden. Mijn documenten brengen jou en je klant en zakenpartners dichter bij elkaar.

• Persoonlijke waarde
Jij bent het allerbelangrijkste voor mij. Dat geldt voor hoe jij onderneemt, maar ook hoe jij bent als persoon. Want alleen vanuit die brede invalshoek krijg jij de adviezen die jou echt verder helpen. Ik begeleid je om focus en structuur te houden en om zélf de juiste beslissingen te nemen. Zo kan jij snel stappen maken om te groeien.

• Veel meer dan alleen juridisch advies
Mijn klanten zijn professionals met een sterke drive. Herken je je hierin? Dan wil je snel goede beslissingen kunnen nemen. Doordat ik mijn klanten en hun bedrijven zo goed ken en begrijp, en ik zelf een brede kennis en ervaring heb, kan ik met je meedenken op vele gebieden. Zo denk ik niet alleen mee met nieuwe diensten en programma’s, over een interessante doelgroep of bij het uitzetten van een strategie. Ik geef je ook graag een onverwachte invalshoek of een nieuw inzicht.

• Concreet en meteen toepasbaar
Ik begrijp dat jij weinig tijd hebt en dat je meteen aan de slag wilt. Dus werk ik met korte samenvattingen en concrete tekstvoorstellen. Je kunt er direct mee werken.

Ik ga net zolang door totdat jij precies weet wat je te doen staat. Dit natuurlijk tegen heldere en vooraf afgesproken prijzen en tarieven, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Neem contact met mij op, dan spreken we door hoe jij je zakelijke groei graag zou willen hebben en kijken we hoe ik jou hierbij kan helpen.